mijn

expertises

Staat jouw onderneming nog in de kinderschoenen en is deze nog niet voorzien van een visueleidentiteit? Of heb je al een onderneming, maar ben je toe aan een nieuwe look & feel? Misschien ben je op zoek naar communicatiemiddelen om meer in het daglicht te staan? Denk hierbij aan flyers, posters, pos-materiaal, social media posts, een website… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Samen gaan we kijken naar de benodigde marketingmiddelen voor jouw onderneming, deze is tenslotte voor iedere organisatie anders. 

  visual

identity

Wat is jouw visual identity?

Beelden zeggen meer dan woorden en een goede eerste indruk is wat telt! In minder dan 3 seconden heeft een potentiële klant al een oordeel gevormd over jouw onderneming

Een visuele identiteit is veel meer dan het maken van een logo. Denk bijvoorbeeld ook aan het verder vormgeven van jouw bedrijfsidentiteit of merkverhaal. Dit doen we samen door het kiezen van de juiste kleuren, beelden, typografie en een goede boodschap.

We creëren samen een beleving die een herkenbaar en positief beeld achterlaat en die in het hoofd van de doelgroep blijft hangen.

creatief

  dtp

Creatief DTP voor alle uitingen

Jouw merk en identiteit zichtbaar maken gaat verder dan alleen een huisstijl of een website. Denk ook eens aan andere online en offline communicatiemiddelen. In het geheel van communicatie-uitingen laten we jouw merk en identiteit verder terugkomen met een boodschap. Welke middelen of uitingen dit precies zijn, hangt af van wat past bij jouw onderneming en bij de doelgroep.

Of ben je misschien op zoek naar gepersonaliseerd drukwerk, zoals wens-, geboorte of verjaardagskaarten? Of misschien wel een poster voor een event? Vraag naar de mogelijkheden, die zijn er volop!

  web

design

Val op met het juiste web design

Het web is belangrijker dan ooit tevoren en je website is jouw digitale visitekaartje. 

Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw website opvalt tussen die duizenden anderen? En dat de boodschap voor je doelgroep duidelijk is? Samen bepalen we wat het doel is van jouw website en in een eigentijdse stijl brengen we de nodige informatie samen in een mooie en unieke website, passend bij jouw visuele identiteit.

Wil je een unieke website voor je onderneming? Ook hier kan ik je bij helpen.

Pakketten

Om het wat makkelijker te maken, kun je bij Vizual kiezen uit een van de onderstaande pakketten. Deze zijn met name gericht op de startende ondernemer. Is jouw onderneming toe aan rebranding? Ook dan ben je met een van deze pakketten verzekerd van een professionele hulp op visueel gebied!

STARTUP

  • Logo
  • Visitekaartje
  • Briefpapier (digitaal en/of print)

Let's get vizual

  • (Restyling) Logo
  • Stationary
  • Website (WordPress)

create your own

  • Samen stellen we een uniek pakket samen en kijken we wat past bij jouw onderneming.

Recente cases